Pitanja i odgovori

> Beograd - cena prevoza robe i selidbi se kreće od 2500 dinara, troškovi radne snage se naplaćuju posebno, ako je radna snaga potrebna.

> Srbija - cena prevoza robe i selidbi je 45 dinara po pređenom kilometru, troškovi putarine i radne snage se naplaćuju posebno, ako je radna snaga potrebna.

> Inostranstvo - cena prevoza robe i selidbi je 50 euro centi po pređenom kilometru, troškovi putarine, terminala i radne snage se naplaćuju posebno, ako je radna snaga potrebna.

Za više informacija o načinu izračunavanja cene prevoza i selidbi kliknite ovde.

Naravno, Delta Logistics je registrovana firma i samim tim 

Fleksibilnost i prilagođavanje je imperativ naše firme, stoga smo uvek spremni na svaku vrstu dogovora sa našim klijentima, tako da dogovor bude na obostrano zadovoljstvo, naravno.

Ukoliko prevozite vredne stvari na veliku udaljenost i želite da budete sigurni gde se nalaze u svakom trenutku, nudimo mogućnost praćenja našeg kretanja od početne do krajnje tačke putem GPS-a.

Za telefonske pozive smo dostupni svakim danom od 07:00 do 22:00h, dok putem mejla, kontakt forme ili Instagrama nas možete kontaktirati u bilo koje doba dana i noći. Naravno, imajte u vidu da će nam biti potrebno određeno vreme da odgovorimo pisanim putem, u zavisnosti kada nas kontaktirate.

Da, vozimo za svaku državu gde to dozvoljava epidemiološka situacija u datom trenutku.

Bilo bi na obostranu korist da PCR test nigde nije obavezan, međutim, u neke evropske države nije moguće ući bez tog dokumenta. Politika firme je da se troškovi PCR testa (tamo gde je on neophodan za ulaz) dele na ravne časti- pola plaćate Vi, a pola mi, u slučaju da putuje samo vozač. Ukoliko putuju i nosači, za plaćanje bismo se dodatno dogovorili.

Za dodatna pitanja koja se ne nalaze na listi, možete nas kontakti putem telefona (062/680-640), mailom ([email protected]), putem kontakt forme ili Instagrama.